Gepost op

WAARDEVOLLE MOMENTEN VERDIENEN EEN GEPERSONALISEERDE FAMILIEPRINT

Vlinders in je buik, elkaar eeuwige trouw beloven, de geboorte van je kind: bijzondere momenten om een leven lang vol trots en geluk op terug te kijken. Leg deze mijlpalen vast met een gepersonaliseerde familieprint. Een uniek cadeau dat een ereplekje verdient in de woonkamer, om voor altijd te koesteren. De liefste prints vind je bij Familieprints. Een schot in de roos als uniek huwelijksgeschenk of bijzonder kraamcadeau!

Liefdevolle prints
Geïnspireerd door de bekende ogentest van de Nederlander Herman Snellen ontwierp Familieprints de gepersonaliseerde ogentest: een unieke poster waarin de namen en de trouwdatum van een bruidspaar verwerkt kunnen worden. Ook een eigen tekst of gedicht is mogelijk. Een bijzonder cadeau dat fijntjes inspeelt op de huidige typografie-trend. Gefeliciteerd! Ook voor een huwelijksjubileum is er een passende poster mogelijk, bijvoorbeeld met het aantal dagen dat het paar getrouwd is, hoe vaak ze verhuisd zijn en het aantal kinderen, spelletjes Rummikub, salsalessen… Geef jouw persoonlijke wensen door en Familieprints gaat aan de slag. Vier de liefde!

Familieherinneringen
Ook zo trots op je (klein)kinderen? Of zoek je een leuke manier om opa en oma te verrassen? Met een gepersonaliseerde print zet je een dierbaar persoon op een unieke manier in het zonnetje. Geef de gewenste namen, hobby’s en leuke weetjes door en Familieprints maakt er een mooie poster van. Een aanrader is ook de ouderwetse geborduurde stamboom, maar dan in een nieuw jasje als familieprint. Leuk om te krijgen, maar minstens zo leuk om te geven. Zo hebben mannen nooit meer een excuus om hun trouwdag te vergeten!

Over Familieprints
De allereerste Familieprint stond op een goed zichtbare plek in de woonkamer van eigenaresse Karin en bleef daar niet onopgemerkt. Steeds vaker kreeg ze de vraag of ze voor vriendinnen ook niet zo’n leuke print kon maken. Natuurlijk kon dat! Zo ontstond het idee voor een webshop voor dit unieke cadeau. Inmiddels is er in heel wat huizen een print van Familieprint te vinden. Bekijk het complete assortiment op www.familieprints.nl.

Gepost op

Valentijnsdag winactie van Familieprints!

All you need is love!

Speciaal op Valentijnsdag

valentijsndag

Volg jij Familieprints al op Facebook ?

Tot 10 februari kun je op Facebook meedoen met de speciale Valentijnsdagactie van Familieprints!

Wat kun je winnen?

valentijnsdag

  • 4 mooie kaarten met quotes perfect geschikt voor Valentijnsdag
  • een verrassingsproduct!

Het totale pakket heeft een waarde van €25

Wat moet je doen?

Helemaal niet veel 🙂

Volg Familieprints op Facebook en like, tag of deel het bericht over de Valentijnsdag winactie. Easy Peasy!

Daarna is het even wachten tot 10 februari of jij de gelukkige winnaar van het pakket bent!

Heb je gewonnen? Dan neem ik zo snel mogelijk contact op om te zorgen dat de gepersonaliseerde print van jouw keuze voor Valentijnsdag bij jou in huis is.

Zie ik je op Facebook? Gezellig!